دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی: ما در حوزه اعطای وام ازدواج شرمنده همه مردم استان هستیم بورس هفته را سبزپوش آغاز کرد | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۸ تیر ۱۴۰۴) زنگنه: ارز توافقی مُرد و حذف خواهد شد | ۱۷۰۰ شرکت با سرمایه گذاری خارجی از ایران خارج شدند پول‌های بلوکه شده خودرو‌های وارداتی از امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آزادسازی شد خودرو‌های مناطق آزاد هم می‌توانند پلاک ملی بگیرند قطع برق شهروندان مشهدی تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟ نرخ طلا و سکه امروز در مشهد چقدر شد؟ (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز در بازار امروز (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مزایا و معایب قرارداد‌های موقت و دائم کارگران چیست؟ واریز ۶۹۰۰ میلیارد تومان سود به حساب ۲.۷ میلیون سهامدار (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیریت بازار طلا و سکه در جنگ ۱۲ روزه | بهای جهانی طلا تا پایان سال میلادی به ۴۰۰۰ دلار می‌رسد بیمه شدگان «پاره‌وقت» تأمین اجتماعی چگونه می‌توانند «سوابق بیمه‌ای» خود را خریداری و کامل کنند؟ افزایش سقف برداشت از کارت سوخت در جایگاه‌های مرزی تا ۵۰ لیتر گشایش پنجره بودجه چند هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دولتی به روی خراسان رضوی در قالب مسئولیت‌های اجتماعی  پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم
سرخط خبرها

قیمت مرغ و گوشت چرا گران شد؟ | قیمت گوسفند زنده در مرز عراق کیلویی ۹۰ هزار تومان

  • کد خبر: ۳۳۲۵۲
  • ۱۷ تير ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
قیمت مرغ و گوشت چرا گران شد؟ | قیمت گوسفند زنده در مرز عراق کیلویی ۹۰ هزار تومان
 در حالی گوسفند زنده کشور در مرز عراق کیلویی ۹۰ هزار تومان معامله و از کشور خارج می‌شود که رئیس شورای دام مدعی است، با انباشت دام در کشور مواجه هستیم، این گوسفند‌ها مناسب بازار داخلی نیست و در خارج از کشور خواهان بهتری دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی افزایش ۱۰ هزار تومانی نرخ گوشت گوسفندی را کمبود دام در میادین عنوان کرد و افزود: کمبود دام در میادین می‌تواند متاثر از نزدیک بودن عید قربان و ذخیره سازی دامداران برای ایام عید باشد البته بخشی از دلایل کمبود دام در میادین هم به فروش دام زنده در مرز‌های غربی کشور مربوط می‌شود، زیرا دام زنده غیر مجاز در داخل کشور حدوداً ۴۵ هزار تومان و در مرز‌های غربی با ارز عراق حدوداً ۹۰ هزار تومان معامله می‌شود.

 

این در حالی است که منصور پوریان رئیس شورای تامین کنندگان دام کشور گفت: در حال حاضر با انباشت دام در کشور مواجه هستیم به طوری که وزن هر جفت گوسفند پرواری به ۱۳۰ کیلو می‌رسد، اما تقاضایی برای آن وجود ندارد اگر خریدی هم باشد خرید مدت دار است.

 

او با بیان اینکه حدود سه میلیون راس دام در کشور بدون تقاضا هستند تصریح کرد: امسال با افزایش تولید ۵۰ درصدی گوسفند پرواری مواجه هستیم در حالی که این گوسفند‌ها مناسب بازار داخلی نیست و در خارج از کشور خواهان بهتری دارد.

 

در عین حال سرپرست معاونت بازرگانی وزارت صمت گفت: قیمت گوشت گوسفند فقط دو و نیم درصد افزایش یافته است.

 

محمدرضا کلامی در خصوص رشد دو و نیم درصدی نرخ گوشت گوسفندی مخلوط در یک ماه اخیر و رسیدن آن از ۹۲ هزار و پانصد تومان به ۹۴ هزار و پانصد تومان گفت: از آنجا که درآمد مصرف کنندگان با افزایش و رشد همراه نبود، گوشت گوسفندی کشش افزایش بیش از این قیمت را ندارد، از سوی دیگر، کرونا سبب شده تا دام زنده با اقبال خوبی در میادین و دامداری‌ها همراه نباشد.

 

او تصریح کرد: در شرایط فعلی اگر مجوز خروج دام زنده از کشور را صادر کنیم با افزایش نرخ گوشت در داخل مواجه خواهیم شد، زیرا در دراز مدت ممکن است نتوانیم پاسخگوی نیاز داخل باشیم.

 

کلامی در خصوص افزایش گوشت مرغ هم گفت: به دلیل شیوع کرونا، تقاضا از سوی مصرف کنندگان کاهش یافت و این اتفاق، ضرر قابل توجهی به تولید کنندگان وارد کرد از سوی دیگر تولیدکنندگان طیور، نهاده‌های دامی را با نرخ متعادل و مناسب از وزارت جهاد دریافت نکردند این امر سبب شد تا نرخ گوشت سفید (مرغ) در بازار با افزایش همراه شد.

 

او تصریح کرد: در هفته جاری مقدار ورودی مرغ به میادین بهمن و پیروزی در تهران از مرز ۴۵۰ تن گذشت این در حالی است که افت این میزان مرغ به زیر ۳۵۰ تن در هفته گذشته سبب افزایش نرخ مرغ شده بود.

 

رضا ترکاشوند مدیر عامل اتحادیه مرکزی مرغداران تخم گذار هم در خصوص نوسانات نرخ تخم مرغ گفت: متوسط قیمت تخم مرغ در سه ماه گذشته حدود هشت هزار تومان بوده است و دلیل این افزایش قیمت را می‌توان تا اندازه‌ای کاهش تقاضا در فصل بهار عنوان کرد.

 

او ادامه داد: در حال حاضر قیمت مصوب تنظیم بازار برای تخم مرغ حدوداً ۱۰ هزار تومان برای ۶ ماهه اول سال می‌باشد که البته این رقم بر اساس تعرفه‌های دولتی و ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومان محاسبه گردیده است.

 

کلامی هم در این باره گفت: با افزایش نا متعارف نرخ ارز در کشور، خروج تخم مرغ از کشور شدت گرفت و ما مجبور به کنترل خروج کالا از کشور شدیم از این رو نرخ تخم مرغ دوباره روند کاهشی یافته است.

 

او ادامه داد: در حال حاضر نرخ تخم مرغ درب مرغداری حدوداً ۹ هزار و پانصد تومان و قیمت مصرف کننده برای هر شانه تخم مرغ زیر ۲۰ هزار تومان می‌باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->